Stoke City ligger på 10. pladsen i Premier League, hvilket absolut er godkendt for Stoke. Nogle af Stoke City spillerne har også klaret det langt bedre end forventet.  Blandt andet den 22-årige målmand Jack Butland.

STOKE ON TRENT, ENGLAND - MAY 09: Jack Butland of Stoke City celebrates his team's second goal during the Barclays Premier League match between Stoke City and Tottenham Hotspur at Britannia Stadium on May 9, 2015 in Stoke on Trent, England. (Photo by Gareth Copley/Getty Images)

Jack Butland (Photo by Gareth Copley/Getty Images)

Jack Butland rygtes nu videre til de store klubber og specielt er han blevet forbundet til Liverpool FC.

Det siger Jack Butland:

” Det er vidunderligt at blive forbundet med en klub, der har den historie som Liverpool har. (…) Personligt har jeg det rigtig godt her, og jeg er overbevist om jeg kan gøre nogle virkelig gode ting her i Stoke, så det er her hele mit fokus er!”

Det er imidlertid ikke Jack Butland selv, der bestemmer hvor hans fremtid skal være, og med problemer på målmandsposten, så er det langt fra umuligt at Liverpool er ude efter en ny lovende målmand.

Jack Butlands præstationer i målet har været imponerende, og så sent som i weekenden holdt han målet rent mod Manchester City på trods af farlige forsøg fra både De Bruyne og Kolarov.