(Photo by Aitor Alcalde/Power Sport Images/Getty Images)

(Photo by Aitor Alcalde/Power Sport Images/Getty Images)

Manchester Uniteds interesse i Real Madrid-angriberen James Rodriguez kan angiveligt få en dominoeffekt til at sprede sig i toppen af europæisk fodbold. Den kan nemlig også påvirke Angel Di Marias fremtid hos Paris Saint-Germain.

Manchester United er efter sigende interesserede i at hente den colombianske landsholdsspiller, James Rodriguez, til næste sommer.

Den 25-årige spiller har kun optrådt 10 gange for Real Madrid i denne sæson og skifter muligvis til sommer.

Inter Milan er også interesserede i at hente den tidligere Monaco-stjerne James Rodriguez. Men de italienske giganter har altså allerede lagt andre planer, såfremt det ikke lykkedes.

Ifølge Daily Express er Inter realistiske forud for en eventuel budrunde mod Manchester United. Og de har derfor også deres øjne rettede mod Di Maria, som har været hos PSG siden han forlod Old Trafford i 2015.

28-årige Di Maria har endnu ikke scoret i Ligue 1 i denne sæson og adskillige udmeldinger fastslår altså, at han ikke har en fremtid i Paris.

Den argentinske landsholdsspiller blev Uniteds dengang største spillerkøb for en sum af næsten 560 millioner kroner, da han blev købt ind fra Real Madrid, men formåede altså ikke at imponere efter en sæson i Premier League.

Inter er angiveligt villige til at spendere 50 millioner pund efter Di Maria. De italienske giganter ligger i øjeblikket på en niendeplads hele 13 point efter Juventus på førstepladsen og otte point fra en Champions League-plads.