Der er lagt op til kæmpe transferkamp til januar eller et af de kommende transfervinduer. Arsenal og Tottenham er nemlig i kamp mod hinanden i jagten på Real Madrid-spillers signatur. Det skriver Daily Star.

Af Anders Lang Jensen

LONDON, ENGLAND - MARCH 6: Alexis Sanchez shoots past Tottenham's (L) Mousa Dembele and (R) Kevin Wimmer  during the Barclays Premier League match between Tottenham Hotspur and Arsenal at White Hart Lane on March 6, 2016 in London, England. (Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images

Isco er en interessant herrer for mange klubber i øjeblikket. Han er ikke fast mand, og har adskillelige gange udtalt, at han vil have mere spilletid. Alt i alt tyder det på, at Isco er fortid i kongeklubben måske allerede efter januar-vinduet.

Og medier i det spanske skriver også at de to Londonklubber, og enorme rivaler, begge er i jagten på den lille spanske kreatørs underskrift. Altså hvis Real vil sælge.

Men de to rivaler er ikke alene om interessen. Mægtige Man City og Pep Guardiola er også glade for det offensive es, og er nævnt som stor bejler.

Den 24-årige spanier har udtalt, at kongeklubben ikke har snakket med spilleren om ny forlængelse. Det ligner et skifte, der er lige oppe over for Isco.