Philippe Coutinho har siden sit skifte fra engelske Liverpool til FC Barcelona i januar 2018 været en skygge af sig selv. Brasilianeren har trods sit store prisskilt skuffet fælt, og det kan allerede ligne et exit fra Camp Nou denne sommer.

Flere klubber er klar på at give Philippe Coutinho en udvej fra FC Barcelona, og én af dem skulle være franske Paris Saint-Germain. De stenrige franske mestre vil angiveligt foreslå Barcelona at hente Coutinho først på en lejeaftale for dernæst at købe ham fri. Det melder avisen Daily Mail.

I FC Barcelona vil man have en pris på 100 millioner euro for Philippe Coutinho, der er et godt stykke under, hvad man ellers betalte til de nykårede Champions League-vindere fra Liverpool. Men Paris Saint-Germain skulle være klar til at betale denne pris efter et års lejeaftale.

Men FC Barcelona vil dog sælge Philippe Coutinho her og nu for at kunne geninvestere pengene i nye stjerner til truppen. Her er netop Paris Saint-Germains Neymar blevet nævnt som et emne i FC Barcelona, der overvejer at hente brasilianeren tilbage til Camp Nou.

Økonomisk set øjner ledelsen i FC Barcelona for tiden muligheden for at spare mange millioner. I transferaftalen omkring Philippe Coutinho fik engelske Liverpool indskrevet, at når spilleren nåede 100 kampe for Barcelona, skulle der betales yderligere 150 millioner kroner til englænderne.

Sælger man Philippe Coutinho før planlagt, slipper catalanerne for at betale en meget høj bonusbetaling for en spiller, der har skuffet helt katastrofalt.