Sæsonen nærmer sig sin afgørelse, og det betyder, at sommerens transfervindue åbner dørene op lige efter. Barcelona har store planer omkring tilføjelser til truppen, og det kan betyde en udrensning af spillertruppen.

Philippe Coutinho

Økonomien er vigtig for den sportslige ledelse, og med 75 millioner euro allerede smidt efter hollandske Frenkie De Jong kan flere profiler blive solgt til sommer i et forsøg på at sænke truppens gennemsnitsalder samt tjene store økonomiske summer.

De to unge stortalenter i Matthijs de Ligt og Luka Jovic er på blokken i det catalanske, og Barcelona vil udnytte transfervinduet til at hente de to spillere. Derudover er franske Antoine Griezmann stadig et navn, ledelsen forholder sig til som et muligt transfermål.

Disse transferemner vil koste rigtig mange millioner euro, og derfor skal truppen barberes ned. Ifølge mediet ESPN kan truppen stå overfor en stor udrensning, hvor potentielt 8 spillere kan blive solgt videre.

Det drejer sig som Philippe Coutinho, Samuel Umtiti, Ivan Rakitic, Malcom, Jasper Cillessen, Rafinha, Andre Gomes og Denis Suarez. Her er de tre sidstnævnte mest oplagte til at blive solgt, men modtager klubben store tilfredsstillende bud på de øvrige, kan man acceptere.

Der er lagt op til et potentielt rigtig spændende transfervindue, hvor helt store profiler som Philippe Coutinho, Samuel Umtiti og Ivan Rakitic kan blive solgt, hvis det rigtige tilbud kommer.