Af Anders Lang Jensen

Spanske Pep Guardiola ønsker at tilføje særligt backs til truppen denne sommer. Og nu skulle hans tidligere brasilianske stjerne Dani Alves være et varmt emne i Manchester.

Photo by Miquel Llop/NurPhoto via Getty Images

Engelske Mirror melder nemlig nu, at Manchester City er tæt på at kunne kalde Dani Alves ny spiller i folden. Juventus-stjernen er jagtet af Pep Guardiola denne sommer efter backens flotte præstationer i Juventus-trøjen.

De to arbejdede sammen tilbage i deres fælles Barcelona-tid, og her dannede de to personligheder et stærkt samarbejde med masser af succes til det daværende Barcelona-hold med begge personer som en del af det projekt dengang.

Photo by Miguel Ruiz/FC Barcelona via Getty Images

Manchester City har sagt farvel til de to højrebacks Pablo Zabaleta og Bacary Sagna. Derfor skal holdet på Etihad ud og forstærke sig med hele to nye backs på denne position. Angiveligt er Juventus klar til at sige farvel til den brasilianske back blot til den rigtige pris.

Den 34-årige Alves har blot 1 år tilbage af kontrakten med den italienske storklub. Men han er angiveligt klar til at forlade Juve allerede efter den første sæson til fordel for en genforening med spanske Guardiola.

Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images

Udover Alves er engelske Kyle Walker hos Tottenham også et varmt emne til højrebacken, men det er usandsynligt, at City henter begge stjerner. Men at hente Walker i Spurs ligner mere og mere en umulig opgave. Men der skal hentes et sikkert førstevalg, og her er de to navne favoritter.