De blås angriber er der stadig stor efterspørgsel efter. Men det kræver store summer penge. De penge har klubber i den kinesiske første liga, CSL. Og de ser ud til at bruge dem…

AF KRISTIAN PARIS 

Chelseas stjerneangriber Diego Costa er i stigende grad i kinesernes søgelys, efter klubben fra den bedste liga i landet, Tianjin Quanjian, mislykkedes i deres forsøg på at hente ham. Det slår Goal.com fast.

 

Tianjins millardær-rige Shu Yuhui er stadig ivrig efter at skrive under med Costa, og det eneste de venter på, er at det kinesiske transfervindue igen åbner den 19. juni.

Chelsea står til at tjene i omegnen af 700 millioner danske kroner, hvis de vælger at sælge deres førstevalg på angriberposten til sommer. Med en tydelig kamp om mesterskabet har klubben brug for alle tænkelige midler og det er derfor højst usandsynligt, at klubben skulle sælge ham, før til sommer.

Med hele 14 kasser i Premier League i første halvdel af sæsonen, er det kun lykkedes angriberen at score tre mål efter årsskiftet. Derudover har han indrømmet, at han håber at komme tilbage til Atletico Madrid, hvor han kommer fra, på et tidspunkt i karrieren.

Yderligere, er der faktisk tre andre klubber i Kina, der ønsker at få fat i spanieren. Det drejer sig om klubberne Guangzhou Evergrande, Hebei China Fortune og Jiangsu Suning, der er på jagt efter forstærkninger til deres trup, der alle har underpræsteret i denne sæson.

Diego Costa Chelsea

Tianjin har i øjeblikket tidligere Chelsea spiller Alecandre Pato på lønsedlen, men de eftersigende klar til at lade ham gå, hvis Costa skulle komme i stedet.

Lige nu ligger Chelsea på førstepladsen i ligaen med et tydeligt rum ned til andenpladsen, Tottenham, der er syv point efter.