Manchester United skal i ottendedelsfinalen af Champions League møde Thomas Tuchels Paris Saint-Germain.

Af Anders Lang Jensen

Neymar

Det stjernespækkede Ligue 1-mandskabet var onsdag aften i aktion mod Strasbourg i den franske cupturnering, Coupe de France.  Her måtte klubben fra den franske metropol dog se verdens dyreste spiller, Neymar, forlade banen efter en times spil efter han vred om på banen.

Brasilianeren forlod banen i tårer og blev sidenhen kørt til et hospital, hvor han blev scannet.  Scanningerne afslørede, at kantspilleren har pådraget sig en skade i hans femte mellemfodsknogle – en skade, Neymar tidligere har været ramt af. Det oplyser PSG i en pressemeddelelse natten til torsdag.

 

Da profilen sidst var ude med den samme skade, var han væk fra PSG-mandskabet 80 dage. Det ville så altså betyde, at Neymar ikke ville blive klar til kampene mod Manchester United, der spilles henholdsvis 12. februar på Old Trafford samt 6. marts på Parc des Princes.

Foruden Neymar er profilen Marco Verratti i forvejen tvivlsom med en skade han pådrog sig i PSG’s 9-0-sejr over Ligue 1-bundholdet Guingamp. Der venter et stort opgør, når de to europæiske storklubber krydser klinger i en intens dyst.

Hvem er favoritter nu, når franskmændene måske er uden deres helt store stjerne Neymar?