Den engelske Premier League-klub Everton  har bekræftet, at deres helt store stjerne, den offensive midtbanespiller, Gylfi Sigurdsson definitivt er ude med en skade resten af sæsonen. Det engelske medie Goal.com skriver dog, at det forventes, at han er klar til VM-slutrunden i sommerferien i Rusland. Her skal han naturligvis repræsentere Island, som nations absolute stjerne.

Landsholdsspilleren er ude med en skade i knæet. En skade, der kom i weekendens kamp mod Brighton – lægerne siger seks til otte uger, men Merseysideklubben og fansene frygter det værste.

(Photo by Harry Trump/Getty Images)

Såfremt skaden ikke er så slem, så kan Sigurdsson med en god periode med genoptræning og rehabilitering komme tilbage på fodboldbanen til maj, men der er sæsonen næsten færdig og derfor kan den tidligere Tottenham – og Swansea-spiller få svært ved at være i rigtig kampform op til VM-slutrunden.

En udtalelse fra klubbens egen hjemmeside siger følgende om situationen med Everton: ”Efter konsultationer med en specialist inden for området, er det erfaret, at han er skadet i knæet, som følge af sammenstødet i liga-kampen i weekenden mod Brighten. Han kommer til at se til fra sidelinjen i minimum seks til otte uger.”

Træner Sam Allardyce siger, at Sigurdsson får chancen for at komme tilbage på holdet inden sæson afslutning, men hvis ikke det er for holdets bedste, så bliver han nødt til at se fodbold fra bænken. Den tidligere West Ham United-træner, der har fået tilnavnet ’Big Sam’ på grund af sin mave, er klar i mæglet, for han ved, at Everton bliver nødt til at vinde flere fodboldkampe, hvis de vil ende i den bedste halvdel af Premier League-feltet.

Målsætningen før sæsonstart var eftersigende en placering tæt på de europæiske pladser, men klubben fra den engelske by Liverpool, har måttet sande, at det aldrig bliver en realitet