Det har været en særdeles dominerende start af F.C. København i Superligaen. Og også for dominerende til at FC Midtjylland i dag kunne få point hjem fra Parken.

Erik Johansson forsøger sig med et saksespark. Foto: Ronbog / Getty Images

Erik Johansson forsøger sig med et saksespark.
Foto: Ronbog / Getty Images

Det startede ellers bedst ud for FCM, der på trods af et massivt FCK-pres med hjælp fra Jakob Poulsen, der scorede på direkte frispark, kunne bringe sig foran med 1-0.

Jonas Borring kunne sågar have fordoblet føring efter en time, men viste altså ikke den skarphed, der skulle til, og så måtte FC Midtjylland kæmpe en vis legemsdel ud af bukserne for at få noget som helst med hjem fra Danmarks nationalstadion.

Og Borring må ærgre sig over, at han ikke forvandle kæmpechancen til mål, for efter 65 minutters spil kunne Erik Johansson sende sit første mål for FCK i kassen. Endnu engang skulle en dødbold vise sig, at være direkte årsag til et mål.

Bare få minutter efter sendte Ludwig Augustinsson et indlæg ind i feltet, som blev clearet dårligt af Kian Hansen, og til sidst Johan Dahlin, der blev noteret for et selvmål.

Til sidst afgjorde netop indskiftede Youssef Toutouh kampen med en scoring til 3-1, og midtjyderne må derfor rejse hjem til heden uden point.

FCK ligger med sejren suverænt placeret i toppen af ligaen, og næste kamp for københavnerne er mod APOEL i kvalifikationen til Champions League.