Annoncørbetalt indhold

Så er tiden igen inde: Den nye sæson af Premier League er i fuld gang, og den kan du umuligt gå glip af. Hvis du ikke har mulighed for at se Premier League-TV på TV3+, TV3MAX, TV3SPORT eller SEE, har vi i denne artikel en løsning til dig.

Som du med garanti er bevidst om, findes der i dag et utal af streamingtjenester, der gør det muligt for dig at streame programmer, serier og film, uanset hvor du befinder dig. Du har nu også mulighed for at streame denne sæson af Premier League, hvilket vi skal se nærmere på nedenfor.

Alt, du skal vide om Premier League

Uanset om du er en erfaren fodboldfan eller ej, er der mange gode grunde til at sætte sig ind i, hvad Premier League i det hele taget er. Som du måske ved, er det en af de stærkeste fodboldligaer, som så dagens lys tilbage i år 1992. Navnet indikerer i den forbindelse den bedste, engelske fodboldrække, der i sin tid blev oprettet, fordi en række klubber brød ud af en gammel ligastruktur – The Football League.

Efter bruddet med The Football League blev der efterfølgende realiseret store TV-aftaler, som resulterede i, at ligaen blev en af de mest eftertragtet fodboldligaer. Den udbredte eksponering gjorde løbende, at flere og flere af de største fodboldstjerner valgte turneringen til.

Igen i år er der meget på spil, når anerkendte klubber dyster om mesterskabspokalen og ikke mindst om pladserne i Champions League. Her kan du følge store stjerner, blandt andet Ronaldo, Salah og De Bruyne.

Premier League-streaming

Som nævnt har du adgang til Premier League live via de TV-kanaler, der sender turneringen, men du har heldigvis også adgang på andre måder. Skulle det ske, at du får så travlt, at det bliver svært for dig at følge med i kampene, kan du heldigvis oprette et abonnement hos YouSee TV og Film.

Her kan du blandt andet selv blande din TV-pakke, så du kan følge med i alle de sportsgrene, der interesserer dig mest. Derudover følger der også gode film med i pakken, som du løbende kan se, når du har mere frihed at gøre godt med.

Vælger du at oprette et abonnement hos YouSee, bør du downloade YouSee-appen. Den gør det muligt for dig at streame sæsonens Premier League-kampe, selvom du er på farten. Har du tid tilovers i toget, i bussen, på færgen eller andre steder, kan du med bare ét klik få adgang til at se en fodboldkamp. Appen giver desuden adgang til Premier League-programmer, så du kan planlægge din tid bedst muligt.

Programmet giver dig et overblik over, hvilke hold der spiller mod hvem – og hvornår. Ved at holde dig opdateret på programmet har du altid mulighed for at se dine yndlingshold spille. Programmet viser desuden også resultater, så du ikke nødvendigvis behøver at se alle kampe for at vide, hvordan det står til for de respektive hold. Med YouSee-appen vælger du selv, om du vil streame på din computer, din smartphone, dit TV eller din iPad.