Et kæmpe stort kunstværk, som forestiller Zlatan Ibrahimovic er lavet på en mark i England ud af svimlende 1.100 Manchester United- og Southampton-trøjer. Skulpturen er angiveligt så stor som angriberens ego. 

Af David Paris 

I torsdags blev en kæmpe sort afbildning af Manchester United Zlatan Ibrahimovics hoved færdiggjort på en mark i England. Det skriver det engelske medie metro.co.uk.

(Billeder: metro.co.uk)

zlatna

Ovenfor ses mesterværket, der er over 400 kvadratmeter i areal – angiveligt lige så sort som den svenske superstjernes ego. Der er, ifølge repræsentant for kunstværket, Jeff Stelling, blevet brugt i omegnen af 1.100 Manchester United- og Southmapton-trøjer. Derudover fortæller han, at kunsthåndværkerne har brugt over otte timer på at gøre projektet færdig.

“Det er noget alternativ måde at fejre en ny fodboldspillers ankomst på, men alle er begejstrede og folk virker super interesserede,” afsluttede han til det førnævnte engelske medie.

dsc00164_1

 

Zlatan Ibrahimovic Collage Sports Promo - 15/08/2016

Grunden til, at der også er blevet brugt Southampton-trøjer er, at Manchester United i fredags netop mødte Southampton i 2.runde i Premier League, i en kamp som sluttede 2-0 til den røde del af Manchester.

Hvad synes du om kunstværket? Er det flot, eller har Zlatan-feberen i England taget overhånd? Giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder eller på facebook.