Stuttgart, der til daglig spiller i Bundesliga stod klar med 90 millioner for danske Jacob Bruun Larsen denne sommer. Den tyske avis, Bild, skriver dog at Dortmund afviste et salg af danskeren.

(Photo by Maja Hitij/Bongarts/Getty Images)

Det vrimlede ikke just med succes for Bruun Larsen, da han i foråret var udlånt til Stuttgart fra Borrusia Dortmund. Men førstnævnte faldt altså pladask for ham – og afgav endda også et bud i den højere millionklasse.

20-årige Brrun Larsen kunne være endt i Stuttgart. Hvis ikke det var for Dortmunds ledelse.

– Vi var klar til at betale det højeste beløb i Stuttgarts historie. Vi tilbød dem (Dortmund, red.) 90 millioner kroner. Men Michael Zorc ville slet ikke tale med os, og han afviste pure et salg, siger sportsidrketøren hos Stuttgart, Michael Reschke.

Jacob Bruun Larsen kan være glad for, at Zorc og co. beholdte ham. Han har nemlig fået en glimrende start på den nye sæson med tre mål og to oplæg i fem kampe.

Bruun Larsen har – foruden Dortmund og Stuttgart – også en fortid hos Lyngby. Han fik dog aldrig sin professionelle debut hos nordsjællænderne. I 2015 gik turen nemlig videre til Dortmund. Fire år senere er han at finde på førsteholdet – og her bugner det med succes.

Han repræsenterede blandt andet Danmark til OL i Rio de Janeiro i 2016.