Luis Suarez mener, at Barcelona bør begynde at se sig om efter en angriber til at supplere den 32-årige uruguayaner i offensiven.

Store dele af Barcelonas offensiv er ved at være oppe i årene, som er man er i fodboldverdenen, når man har rundet de 30 år. Både Leo Messi og Luis Suarez er 32 år, og selvom klubben forstærkede sig med Antoine Griezmann i sommer, mener uruguayaneren, at catalanerne snart bør styrke angrebet yderligere. Det fortæller han til det uruguayanske medie Ovacion. 

”Der kommer et tidspunkt, hvor min alder ikke længere tillader mig at leve op til det niveau, der forventes i Barcelona. Men så længe jeg kan, og så længe jeg har styrken, så vil det være godt at give mig yderligere konkurrence,” siger han. Som AS skriver, har Barcelona været sat i forbindelse med en række angribere på det seneste, efter at klubben ikke lykkedes med at hente Neymar tilbage fra PSG. 

Her nævner den spanske avis Lautaro Martinez, Erling Haaland og Carlos Vela som spillere, der har været nævnt til klubben på rygtebasis. 

”At klubben leder efter og vil hente en ny nummer 9 er ikke underligt. Sådan er det i fodbold. Det vil være bedre både for klubben og for mig. Det vil også være godt for fremtiden, hvis en ny angriber kunne komme til og forbedre sig med hjælp fra Barcelonas mange fantastiske spillere,” siger Suarez. 

Luis Suarez har scoret 6 mål i denne sæson i La Liga indtil videre. Han kom til klubben fra Liverpool i 2014, og den hårdtarbejdende angriber satser på at have nogle år tilbage på topplan. VM i 2022 er en ambition, fortæller han. 

”Jeg håber det. Jeg er overbevist om, at det kan lade sig gøre.” 

I så fald vil det være Luis Suarez fjerde deltage ved verdensmesterskaberne i fodbold.