Luis Suárez fortæller nogle spændende ting i interviewet længere nede i artiklen.

Af Lasse Dam Drescher

Luis Suárez indrømmer at han bare er frontfigur, imens Lionel Messi og Neymar laver de vilde finter.

Neymar og Luis Suárez fejrer scoring mod Granada. (Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images)

Neymar og Luis Suárez fejrer scoring mod Granada. (Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images)

Suárez vil formentlig jagte hans mål nummer 60 i sæsonen, når Barcelona og Sevilla tørner sammen i Copa del Rey-finalen. Måske laver Suárez ikke de vilde finter, som Messi og Neymar. Dog har Suárez stadig haft en fantastisk sæson.

Luis Suárez udtaler følgende til beIN Sports:

“De fortæller mig nogle gange (Messi & Neymar) at jeg kun må tage to berøringer og så ikke mere. Hvis det er muligt så kun en berøring, bare vær sikker på den er i området. Jeg har det egentlig fint med det, jeg kender mine grænser. Det er derfor det ikke gør mig sur, men får mig til at grine.

Når Messi og Neymar starter med at lave tricks til træning, lister jeg typisk væk så jeg i står i vejen.”

Læs også: Målliderlige Suárez: Han kan satme score