Angriberen Luis Suarez fra Barcelona taler nu ud om den skuffelse det var at forlade verdens mest prestigefyldte turnering i semifinalen. Og så til Liverpool, som man i den første semifinale havde slået med 3-0. Uruguayeneren fortæller, at tiden efter nederlaget var den værste i hans karriere. Det skriver Goal.com i dagens avis.
 
Det var et chok for den tidligere Liverpool-spiller, Luis Suarez, at den catalanske storklub måtte se sig slået af The Reds med 4-0 i den anden semifinale. Han byttede i 2014 Anfield ud med Camp Nou i håbet om at kunne flere store kampe. Altså en Champions League-semifinale. Skuffelsen var kolossal mens jublen ingen ende ville tage for Premier League-klubben, der for anden sæson i træk havde nået til finalen. Og de endte da også med at vinde over Tottenham i finalen, og dermed sikrede Jurgen Klopp sig sit første trofæ som Liverpool-træner.

Luis Suarez udtaler sig: Det er skræmmende

Luis Suarez siger: “Dagene efter, da vi var tilbage i Barcelona. De var de værste. Det var den værste tid i min karriere. Sammen med skuffelsen i 2014-VM-slutrunden. Jeg ville forsvinde. Komme væk fra alt. Og ingen skulle kontakte mig. Jeg ville ikke følge min børn i skole. Alle kunne se, at jeg havde det dårligt. Jeg ville ikke gøre noget som helst. Det var meget svært og næsten som en depression.”

 
Suarez indrømmer, at nederlaget var uventet, men sige samtidig, at det var det bedste hold, der gik videre. Han uddyber at Barcelona tog for let på, at og det aldrig må ske når man er foran med 3-0.