En af Arsenals kommende stjerner har netop sat sin signatur på en ny langtidskontrakt med klubben fra Nord London – og det glæder klubbens fans i en ellers meget hård tid. 

Det drejer sig om englænderen Rob Holding, der indtil videre har spillet 24 kampe for the Gunners i denne sæson. Kampene har hovedsageligt været i Europa League – kun 10 af dem i Premier League, men faktisk har han lavet et mål.

På klubbens egen officielle hjemmeside, står der følgende: ” Rob Holding har skrevet under på en ny kontrakt med klubben, der holder i lang tid fremover. ”

 (Photo by David Price/Arsenal FC via Getty Images)

“Denne 22-årige forsvarspiller kom til klubben i july 2016 fra Bolton Wanderers og fik sin debut i sidste sæson i åbningskampen mod Liverpool. Han har siden spillet 42 kampe for klubben og hjulpet klubben med at finde FA Cuppen mod Chelsea på Wembley sidste år. ”

Derudover har Rob Holding været en del af Englands U21-landshold fem gange, og han var et del af det hold, der nåede til semifinalerne for U21-landshold til EM i Polen i 2017.

Holding har ikke fået så mange kampe for the Gunners, fordi der har været stor konkurrence på midtstopperpladserne i klubben. Truppen består nemlig også af Laurent Koscielny og Shkodran Mustafi, der lige nu er Arsenals 1. makkerpar i midterforsvaret.

Dog var han blandt klubbens udskiftere i weekendens topopgør omd Manchester United. Han var blevet fravalgt til fordel for netop tilbagevendte Calum Chambers og januartransferen Konstantinos Mavropanos. 

Dog skriver klubben yderligere på deres hjemmeside, at “de meget gerne vil beholde Rob i land tid fremover, og at de er glade for, at han har forlænget samarbejdet med dem, der forhåbentlig fortsætter i mange år fremover. “