Sunderland-målmanden Jordan Pickford rygtes væk fra Premier League-klubben, og mod Premier League-konkurrenten Everton. 

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie The Telegraph skriver at Premier League-storklubben Everton, har planer om at forstærke målmandsposten. Everton har ifølge mediet stor interesse i den velspillende Sunderland-målmand Jordan Pickford.

(Photo by Ian MacNicol/Getty Images)

Der skrives samtidig at Everton skulle have afholdt møder med den engelske målmands agent. Hvor de to parter mere eller mindre, skulle være nået til enighed. Det forventes at Pickford skulle have interesse i en fremtid hos Everton.

Den 23-årige engelske målmand forventes ifølge The Telegraph at koste omkring 250.000.000 kroner. Dog forventes det at Pickfords pris vil stige, såfremt der er flere klubber som viser interesse.

Slår englænderen de to Everton-målmænd af pinden?

Dog mener mediet at de to Premier League-klubber er meget tæt på at nå til enighed. Der er ifølge Telegraph ingen tvivl om at Jordan Pickford, vil gå direkte ind i Evertons startopstilling. Det vil sige at Joel Robles og Maarten Stekelenburg må deles om reserve-pladsen.

Det forventes dog at en af de to målmand bliver solgt eller udlejet. Da der ikke er nogen grund til at have to målmænd af den klasse og med den erfaring, siddende på bænken samtidig.

Der er samtidig ingen tvivl om at den unge Sunderland-målmand har vist sit værd for Premier League-klubben. Pickford forventes samtidig at kunne spille i mange år, eftersom englænderen blot er 23 år.

Læs også: Han var en af verdens bedste – sådan ser Ronaldo ud i dag