Det italienske problembarn, har efter skiftet til franske Nice, fået mere styr på sin karriere. Klubben imponerer stort i den franske Ligue 1. Angriberens selvtillid er ikke det mindste, man har set, og Balotelli har stor tro på egne evner.

Af Anders Lang Jensen

Mario Balotelli of Nice during the French Ligue 1 match between Nice and Nantes at Stade Municipal du Ray on October 30, 2016 in Nice, France. (Photo by Pascal Della Zuana/Icon Sport) (Photo by Agence Nice Presse/Icon Sport via Getty Images)

Photo by Agence Nice Presse/Icon Sport via Getty Images

Faktisk så stor at han ifølge sig selv er i spil til, at nå den højeste hæder, man som fodboldspiller kan opnå. At vinde den gyldne bold, og blive verdens bedste fodboldspiller for året. Italieneren har da et stort talent, men om det rækker til en nominering næste år, må komme an på en prøve.

Dog har Balo respekt for Ronaldo og Messi. Det fortæller han til et kinesisk medie: ”De to er for tiden de bedste, og ingen er som dem.”

Men Balotelli er ikke bange for, at fortælle om hvordan han også kunne lege med: ”Hvis jeg havde et godt år uden skader, tror jeg ikke, det vil være umuligt at vinde Ballon d´Or. Selv hvis jeg en dag vinder Ballon d´Or, er Messi og Ronaldo nok de bedste, fordi de har vundet mange af dem før.”

Den 26-årige angriber har selvtilliden i orden. Men hvor mange mål skal han baske i nettet, for at han er i nærheden af de to verdensstjerner? Det er nok ikke så lidt…