MANCHESTER, ENGLAND – NOVEMBER 27: Zlatan Ibrahimovic of Manchester United (R) celebrates scoring his sides first goal with Paul Pogba of Manchester United (L) during the Premier League match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford on November 27, 2016 in Manchester, England. (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Uniteds fans har også deres grunde til at være bekymrede for den franske landsholdsspiller. Manager, Jose Mourinho, var dog hurtig til at berolige fansene og resten af klubben, og han

I et inteview med Sky Sports udtaler Mourinho følgende:

– Truppen er skabt til dette, trupper er lavet for skader, trupper er til for karantæner. Vi hænger os ikke i skader. Så hvis ikke Paul er klar til på søndag, har vi både Ander Herrera og Michael Carrick, der er mere end klar til træde ind på holdet. Derudover står også Fellaini og Nemanja Matic klar i kulissen.

Pogba går glip af et af de  helt store opgør for de røde djævle i denne sæson. På søndag støder de sammen med rivalerne fra Everton, hvor den tidligere United anfører, Rooney, spiller i denne sæson.

Efter det venter Premier League mandskaberne Southampton og Crystal Palace, ligesom de røde djævle møder CSKA Moskva i Champions League om to uger.