LYNGBY, DENMARK - AUGUST 26: Emil Larsen of Lyngby BK compete for the ball during the Danish Alka Superliga match between Lyngby BK and FC Nordsjalland at Lyngby Stadion on August 26, 2016 in Lyngby, Denmark. (Photo by Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images)

LYNGBY, DENMARK – AUGUST 26: Emil Larsen of Lyngby BK compete for the ball during the Danish Alka Superliga match between Lyngby BK and FC Nordsjalland at Lyngby Stadion on August 26, 2016 in Lyngby, Denmark. (Photo by Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images)

Emil Larsen var ikke med i Lyngbys kamp mod Randers FC i fredags, men han blev alligevel vurderet af BT som en spiller i startopstillingen efter kampen, der gav ham karakteren 02, og han kom såmænd også på rundens flophold.

Det er bestemt ikke nogen lille fejl for avisen, når det viser sig, at deres vurderinger, som de laver ovenpå kampen, ikke er valide.

Emil Larsen har da også skrevet en lang opsang til den danske avis, hvori han også opfordrer unge spillere til ikke at fokusere på, hvad der står i aviserne.

– Jeg er blevet gjort opmærksom på følgende efter weekendens Superliga runde! At BT først i fredags vælger at give mig en karakter i en kamp jeg ikke har deltaget i og 4 dage efter uden at have opdaget dette, sætter mig på et Rundens flophold, er godt nok ikke optimalt journalistik. Jeg vil og andre kan så spørge sig selv, hvor troværdige de her bedømmelser efter kampene af os spillere nu en gang er, når det her kan ske! Jeg ved ikke om de journalister som har dækningen af kampene, ikke ser kampene og kaster terninger om hvilke karakterer spillerne skal have, det er i hvert fald langt fra godt nok. Nu er der nogen folk vil mene at jeg er bitter over at være på flopholdet og bla bla bla. men havde været det samme hvis de havde sat mig på Rundens hold, så det er ikke relevant i denne sammenhæng! Jeg vil bruge den her situation til at sige til unge spillere, der er i starten af deres karriere, slår op i avisen for at læse hvad der bliver skrevet om dem selv efter kampene, lad være med at gå op i hvad der står i avisen, både hvis der bliver skrevet dårligt eller godt, dem i skal lytte efter omkring jeres præstation, er jer selv og dem der er omkring jeres hold og klub og ikke hvad der står i en avis!
Og til BT, fejl sker, men kom lige ind i kampen, skriver Emil Larsen på sin Instagram-profil, hvortil han vedhæfter et billede af dagens udgave af BT, hvor de har kåret rundens flophold.

emil-larsen

I kommentarfeltet til Emil Larsens opslag har BT allerede undskyldt fejlen.

– Hej Emil. Det er selvfølgelig en fejl, og det er vi bestemt kede af. Vi finder ud af, hvor det er gået galt. Vi beklager, skriver BT.