Foto: Jeff Holmes/Getty Images

Foto: Jeff Holmes/Getty Images

I en fodboldklub som Celtic Football Club, der gerne vil være med dér hvor det er aller sjovest, rammer det ekstra hårdt, når nyankomne spillere meddeler, at den skotske klub kun er ét skridt på vejen i forhold til ambitionerne.

Selvforståelsen led et knæk i den skotske fodboldklub, da dansk-ukrainske, Erik Sviatchenko, på et pressemøde udtalte, at den traditionsrige fodboldklub kun er et skridt på vejen.

Træner Ronny Deila gengiver fra pressemødet:

”Erik sagde: ’Jeg kan se, I havde Jason Denayer og Virgil van Dijk sidste år, og se bare, hvor de er nu.’ Det var positivt for ham. Han kan se, at hvis man tager herop (til Glasgow i Skotland, red.), så er der en mulighed for at tage springet videre.”

Jason Denayer spiller i denne sæson for tyrkiske Galatasaray og Virgil van Dijk spiller for engelske Southampton.

Ronny Deila fortæller endvidere:

”Jeg kan skam godt forstå de fans, som bliver irriteret over at høre, at Celtic kun er et springbræt. Vi er en meget stor klub – men ikke en rig klub.”

Foto: Ian MacNicol/Getty Images

Foto: Ian MacNicol/Getty Images

”Bare tænk, hvis Celtic var med i den engelske Premier League – eller havde de samme resurser som de store engelske klubber, så ville klubben være lige så godt stillet som Real Madrid og Barcelona.”

Men Sviatchenko er tilfreds med skiftet:

”Celtic er en stor klub og blandt de 10 største i Storbritannien. Jeg er så glad for Celtic, det er sådan en fantastisk klub med sådan en stor position i fodboldverdenen.”

Læs også: Engelsk medie spår transfer-battle om Watford-angriber