Foto: Valerio Pennicino/Getty Images

Foto: Valerio Pennicino/Getty Images

Swansea er ifølge den britiske avis, The Guardian – som nogle nok kender grundet gårsdagen satiriske tegning af den danske statsminister, Lars Løkke Rasmussen, nået til enighed med italienske Chievo om en aftale med den italienske angriber Alberto Paloschi, og Premier League-klubben håber på, at den 26-årige vil acceptere de personlige betingelser.

Swansea har i dette vindue forsøgt at finde en angriber, som vil forstærke deres offensiv, og Swansea føler sig sikre på, at den italienske angriber vil efterleve deres krav.

De to klubber er blevet enige om et beløb, og den walisiske klub taler nu med angriberens agent om en mulig handel. Paloschi, som har spillet 29 kampe for det italienske U-21 landshold, har spillet i Chievo siden 2011 og har foruden Chievo også spillet for AC Milan, Parma og Genoa.

Det siges at den italienske klub Atalanta også er interesserede i den 26-årige angriber, som havde sin bedste Serie A-sæson i 2013-14 sæsonen, hvor han scorede 13 mål i 37 kampe.

Hvis købet af Paloschi bliver en realitet, vil det være første gang, at walisiske Swansea køber ind i dette transfervindue. Men det er dog ikke første gang, at man er aktiv på transfermarkedet, da man tidligere på måneden solgte Jonjo Shelvey til Newcastle for en formodet sum af omkring 120 millioner danske kroner.

Læs også: Europas største stadions – Top 10