Oven på skiftet fra Barnslet til Swansea sidste år på omkring 50 millioner, er den engelske U21 landsholdsspiller Alfie Mawson igen ude efter en ny klub. Klubber som Tottenham og Everton har angiveligt vist interesse i midterforsvaren, men Swansea vil under ingen omstændigheder sælge spilleren. 

AF KRISTIAN PARIS

 

Wales online slår fast, at den unge forsvarsspiller vil blive i Swansea for den umiddelbare
fremtid, eftersom Mawson altså tidligere har indrømmet, at han ønsker blive i Wales, hvor han
kan udvikle sig yderligere.
Men Spurs er derudover blevet betragtet som en kommende arbejdsgiver for den unge
englænder.
Swansea City v Everton - Premier League

Efter spilleren har leveret nogle fine præstationer i sine 27 kampe for klubben i den forgangne sæson er interessen steget i englænderen. Ligeledes har han også præsteret over forventning i Englands deltagelse i U21 EM. Præstationer, der førte holdet til semifinalen.

Andre kilder slår også fast, at den 23-årige forsvarer er et mål for Tottenhams manager Mauricio Pochettino. Tidligere artikler slår også fast, at Swansea allerede har afvist bud fra andre Premier League klubber.

Modsat er et skifte for Mawson heller ikke det bedste. Hvis han skifter til Tottenham vil han med stor sandsynlighed ikke få ligeså meget førsteholdsfodbold som han ville få i den walisiske storklub.

“Jeg vil betragtes som en ung leder. Jeg vil være sådan en spiller, der om fem seks år er den de unge spillere går til for at få råd.” 

“Men hvad jeg ikke vidste, da jeg kom til klubben, var, hvordan stemningen ville være her. Men jeg elsker det her. Det gør jeg virkelig. Jeg ser ikke mig selv være andre steder end her for rigtig lang tid. ” 

 

Og med en kommende landsholdsspiller på holdkortet vil Swansea ikke sælge ud endnu. Mawson betragtes nemlig allerede som den kommende engelske kaptajn, og hans evner vil svanerne ikke gå glip af endnu.