Tammy Abraham tørner i øjeblikket ud for Englands U21-hold ved EM, hvor det dog ikke er blevet til nogle mål endnu, for den ellers meget målfarlige englænder, der scorede hele 23 ligamål for Bristol City i the Championship i denne sæson. 

Swansea City er blevet enig med Tammy Abraham om, at han skal tørne ud for dem i næste sæson på et låneophold fra Chelsea.

Swansea har slået Newcastle og Brighton i kampen om den 19-årige angriber, der scorede 23 mål i 40 kampe på sit låneophold i Bristol City.

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Abraham arbejde sammen med Paul Clement, da Swansea-træneren var træner hos Chelsea.

Skiftet skaber tvivl om fremtiden for rekordkøbet Borja Baston.

Dog, har klubbens ejer sagt, at de vil gøre alt for at beholde spillere som Gylfi Sigurdsson, Alfie Mawson og Fernando Llorente på Liberty Stadium.

Jenkins siger, at Swansea er fast besluttede på at beholde deres stjerne-spillere, selvom Everton er sat i forbindelse med et 400 millioner kroner bud på Sigurdsson og Englands U21 forsvarsspiller Mawson, tiltrækker angiveligt interesse fra Tottenham.

Den spanske angriber Llorente har også været rygtet væk, men Swansea er angiveligt parate til at tilbyde ham en ny kontrakt.

“At beholde dine topspillere er altid svært,” sagde Jenkins.

“Det er et meget langsomt market, idet spillerne er væk på landsholdet. Vi vil gerne beholde vores bedste spillere og Gylfi og Llorente havde en god sæson for os sidste år.”

Omkring Tottenham-emnet Mawson, der kom til fra Barnsley sidste sommer, sagde Jenkins: “Der har ikke været nogen konkret interesse, men hans profil er blevet større og det forstår vi godt.

“Men vi tror, at han har et par år endnu hos os til at udvikle hans karriere.”