Swansea-angriberen Fernando Llorente rygtes nu til Chelsea, selvom han selv udtaler at han er glad i den walisiske klub.

Af Lasse D. Drescher

Chelsea har tidligere været sat i forbindelse med Swansea-angriberen Fernando Llorente. Antonio Conte skulle have interesse i at hente Llorente til Stamford Bridge. Det er formentlig grundet deres fælles fortid hos den store Serie A-klub Juventus.

(Photo by Athena Pictures/Getty Images)

Den 31-årige angriber har scoret otte mål for Swansea, i løbet af 19 kampe. Det er en pæn statistik for en angriber, på et hold som Swansea. Swansea har i denne sæson kæmpe problemer, og kæmper for at undgå nedrykning, så at de har en spiller som scorer i halvdelen af hans kampe, er meget positivt.

Antonio Conte skull efter sigende mene at Fernando Llorente kunne være Diego Costas reserve, hvis han nu skulle blive skadet eller få karantæne. Men så tænker nogle måske, hvad med Michy Batshuayi. Batshuayi er før blevet rygtet væk fra Stamford Bridge kort efter ankomsten, fordi at Conte ikke har fået den spiller, som han havde håbet på da han købte belgieren hos Olympique Marseille.

Daily Star skriver om Llorente-situationen samtidig med at et andet medie, Bleacher Report skriver at Swansea ikke har nogen intentioner om at sælge den velspillende spanske angriber. Llorente skulle også have udtalt, at han er glad i den walisiske klub, og at han ønsker at scorer mange flere mål for Swansea.

Den nye Swansea-træner Paul Clement skulle også have udtalt, at det er grundet de præstationer som Llorente leverer, at han skal blive i klubben. Llorente havde stor del i Swanseas 3-2 sejr over Jürgen Klopps Liverpool-mandskab for nylig.

Læs også: Officielt: Dortmund-angriber solgt til kinesisk klub