Swansea har for første gang i lang tid fået rigtig mange penge mellem hænderne, efter de har solgt deres største stjerne, Gylfi Sigurdsson, til Premier League rivalerne, Everton. 

AF KRISTIAN PARIS

Salget af profilen betyder også, at Swansea skal have ham erstattet på en eller anden måde. Nu skriver den britiske avis, BBC, at waliserne øjner en tilbagevenden for en tidligere stjerneangriber.

Den 25-årige angriber Wilfried Bony forlod Wales for at skifte til topklubben Manchester City for to år siden for omtrent 250 millioner danske kroner. Dog har karierren i den blå del af Manchester ikke helt taget fart, som man kunne have ønsket sig, og han står stadig i skyggerne af de præstationer han leverede i Swansea før skiftet.

En sum er endnu ikke blevet aftalt mellem de to klubber, men det forlyder, at de to parter er gået i gang med forhandlingerne.

Hovedpersonen selv, Bony, tilbragte hele sidste sæson som lejesvend i Stoke City, hvor han dog kun spillede 10 kampe med to mål til følge.

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

I hele sin City-karriere har den eller talentfulde angriber kun scoret 10 mål i 46 kampe, og klubben har selv indrømmet, at han var ‘et fejlkøb’ fordi han konstant har været skadet. Det slår dog ikke Bony ud, der stadig gerne vil spille i engelsk fodbold og Premier League.

“Da jeg var i City, gik der aldrig en måned uden jeg var skadet. ” sagde han sidste måned i et interview.

“Der var altid noget. Jeg havde aldrig været skadet på den her måde før. Aldrig. Jeg elsker på trods af det engelsk fodbold og hele landet. ” sluttede angriberen fra elfenbenskysten.