Hany Mukhtar har gennem de seneste tre sæsoner været en af de mest lysende stjerner på den københavnske vestegn, og det har lignet et spørgsmål om tid, før den kreative tysker skulle sælges til en større klub.

Nu er der efter sigende også interesse endnu længere sydpå. Ifølge den store spanske avis Marca holder La Liga-klubben Villarreal et skarpt øje med Hany Mukhtar, som man angiveligt overvejer at hente til sommerens transfervindue.

Brøndby først lejede og siden købte i sin tid tyskeren i Benfica. Marca skriver fejlagtigt, at Mukhtar stadig spiller på leje i Brøndby fra den portugisiske storklub, men det er altså de blå-gule som står til at score en klækkelig transfersum, hvis Villarreal gør noget ud af interessen.

Brøndby har meldt ud, at der skal sælges spillere for 44 millioner i det kommende transfervindue. Her er netop Hany Mukhtar klubbens måske største salgsobjekt, hvorfor et sommersalg også vil kunne give mening for Brøndby.

Det skal derfor blive interessant at se, hvor den 24-årige offensive midtbanespiller slår sin folder på den anden side af sommerferien. Der lader i hvert fald til at være masser af interesse i Brøndby-stjernen, der i denne sæson har bidraget med seks mål og fem assist i Superligaen.

Villarreal har haft en sæson med op og nedture. Klubben kæmper for at undgå nedrykning fra La Liga, og frister dermed en tilværelse i bunden af tabellen. I Europa nåede man til gengæld langt, og man røg først ud af Europa League i sidste uge, da landsmændene fra Valencia slog dem ud af kvartfinalen.