Manchester United tabte onsdag aften med 1-0 til et af de bedste hold i verden i det første opgør i Champions League-kvartfinalen.

af: Emil Plovgaard

Scott McTominay Manchester United
Foto: Michael Regan/Getty Images

FC Barcelona kunne nemlig rejse hjem med et-måls-føringen, før det går løs i Catalonien om en lille uges tid.

Der var dog enkelte momenter i kampen, som Manchester United kan tage med videre. Det mener den tidligere træner i klubben, José Mourinho.

Blandt andet den unge Scott McTominays præstation var noget, der vækkede genlyd over hele England. Flere af fansene vil da også gerne have, at han bliver anfører på holdet.

Mourinho er enig med sin efterfølger, Ole Gunnar Solskjær, om at McTominay fortjener stor ros for sin flotte præstation.

”Barcelona var ikke Barcelona i går (forgårs, red.),” fortæller Mourinho til det russiske medie, Russia Today.

”Jeg mener, at én spiller er ansvarlig for det. Og det er Scott McTominay. Han var en gal hund, positivt ment, på den midtbane.”

”Han var ikke bange for nogen. Viste ikke respekt for Barcelona-spillerne. Han pressede virkelig godt, og dækkede et stort rum.”

”Han pressede højere oppe på banen, og det skabte problemer i Barcelonas opbygningsfase. Derudover var han virkelig aggressiv i duellerne.”

FC Barcelona og Manchester United mødes tirsdag aften i returopgøret på Camp Nou. Her finder vi ud af, hvem der går videre til Champions League-semifinalen.