Som overskriften fortæller: Super skidt…

 

5. Victor Lindelof

Transfer: Benfica til Manchester United for 310 millioner

Første mand på listen indtager Uniteds nyindkøbte midtstopper, Victor Lindelöf, der kommer til fra portugisiske Benfica for over 300 millioner kroner.

Den svenske stjerne blev ekstremt ydmyget i pre season mod Real Madrid, og siden da har Mourinho ikke turde bruge ham i Premier League.

4. Thomas Ince

Transfer: Derby County til Huddersfield Town for 110 millioner 

Huddersfield har brugt enorme summer denne sommer, og på en af spillerne har nyoprykkerne fundet 110 millioner kroner frem.

Den nu 25-årige engelske ungdomtjerne har endnu ikke helt leveret på højeste niveau i England, men vi håber for Huddersfields økonomi, at det meget snart sker.

3. Joselu

Transfer: Stoke City til Newcastle United for 50 millioner 

Newcastle så ud til at have fundet denne sæsons guldklub i Joselu, der i sidste sæson spillede for Stoke. Men den tidligere Real Madrid spiller har ikke rigtigt præsteret op til hans første kamp for Newcastle, hvor de vandt 3-0.

Den brasilianske spiller vil med sikkerhed ikke kunne klar mosten i Premier League. Spild af penge.

2. Tiemoue Bakayoko

Transfer: Monaco til Chelsea for 400 millioner

Chelsea, har denne sommer – som de gør hver sommer – brugt vanvittig mange penge på et par nye ansigter på Stamford Bridge. De har hentet Monacos store stjerne, Bakayoko for knap 400 millioner.

Han er manden, der skal dominere de engelske mestres midtbane sammen med landsmanden Kante og Fabregas. Flere franske eksperter vil dog bekræfte, at den 23-årige spiller er den mest over-hypede spiller i verden lige nu. Han er da ikke bedre en Nemanja Matic…

1. Marko Arnautovic

Transfer: Stoke City til West Ham United for 200 millioner

Rekordhandel for London klubben West Ham, der afhængig af spillerens præstationer kan stige til 250 millioner kroner.

Den østrigske landsholdsspiller skiftede de vante omgivelser i Stoke City ud med sidste års nummer syv, West Ham tidligere på sommeren.

Den 28-årige har visse kvaliteter, det er der ingen tvivl om, men indtil videre har han ikke vist noget som helst. Han lider pt under en karantæne på tre dage.