Neven Subotic, længst til venstre, er på vej til Liverpool. [Getty Images]

Neven Subotic, længst til venstre, er på vej til Liverpool. [Getty Images]

Sent torsdag aften kunne man på det tyske medie, BILD, at Jürgen Klopp og Liverpool henter en af Klopps nære samarbejdspartnere og spiller, fra både Mainz og Dortmund tiden. 

Det er den serbiskfødte midterstopper, Neven Subotic, som også har været rygtet til Anfield og Liverpool før, som Klopp nu endnu en gang kunne tænke sig at have i truppen.

Nu skriver BILD så at Liverpool og Klopp vil hente Neven Subotic til klubben. Dortmund er bestemt heller ikke afvisende over for et salg af den 26-årige serbiskfødte midterforsvarer, der ikke passer ind i den nye Dortmund-træner Thomas Tuchels systemer.

Dortmunds nye træner Tuchel har nemlig ikke helt samme fidus til Neven Subotic, som Klopp og Liverpool har, og derfor vil Dortmund ikke stå i vejen for et muligt skifte.

Den serbiske forsvarsspiller har spillet 187 kampe for Dortmund i Bundesligaen, og har scoret 15 mål.

Subotic er kendt for sin styrke og sine hovedstød, og er en vigtig duel-spiller. Ud over Borussia Dortmund har Subotic også spillet kortvarigt for 1. FSV Mainz 05, hvor han spillede kortvarigt.

Som ung flyttede Subotic til USA, hvor han fik det meste af sin fodboldopdragelse.

Klopp har i de klubber, som han har været trænet for, været berømt/berygtet for at hente sine tidligere spillere til hans nye klubber.