Den franske Ligue 1 klub Stade Rennais bliver sjældent nævnt i moderne fodbold. Og hvad du ikke ved er nemlig, at klubben har produceret nogle rigtig store spillere, der alle har gået på klubbens akademi. 

AF KRISTIAN PARIS

Yacine Brahimi

FBL-POR-LIGA-PORTO-MARITIMO

Yacine Brahimi blev kendt som en af Afrikas bedste spillere, da han under VM i 2014 spillede formidabelt for Algeriet. Men spilleren blev faktisk født i Frankrig og voksede også op der. Voksede op og blev hentet af Stade Rennais, der solge spilleren til Spanien og Granada for siden at komme til Porto.

Bliver i øjeblikket sat i forbindelse med et skifte til the Premier League.

Tiemoue Bakayoko

FBL-EUR-C1-MONACO-MAN CITY

Monaco har over de seneste par sæsoner tjent betydeligt på spillersalg, og midtbanespilleren Tiemoue Bakayoko kan meget vel blive den næste, der forlader de franske mestre.

Monaco hentede spilleren i Rennais, da han var teenager og siden dengang har han stille og roligt spillet sig ind på førsteholdet.

Kom faktisk først til Rennais som 13-årig i 2004, men vi har alligevel taget ham med.

Ousmane Dembele

FBL-GER-CUP-FRANKFURT-DORTMUND

Den eneste grund til at mange fans blev opmærksomme på Staide Rennais tilbage i 2016 var tilstedeværelsen af Ousmane Dembele på holdet.

Efter sin første sæson som seniorspiller havde teenageren alle de store klubber i Europa på nakken, og det endte altså med, at giganterne fra Dortmund hentede spilleren for lige knap 110 millioner.

Yoann Gourcuff

FBL-FRA-LCUP-LYON-MARSEILLE

Yoann Gourcoff er en af de mest kendte navne fra Rennais akademi i den senest tid. Kom fra sin barndomsklub Lorient til Rennais som 15-årig. Blot 18 måneder efter han var blevet fast mand på Ligue 1 holdet blev han købt af AC Milan tilbage i 2006.

Med dem vandt han the Champions League i sin første sæson, for senere at vende tilbage til Frankrig i 2008. Her vandt han Ligue 1 med Bordeaux, hvor han lavede 12 mål fra midtbanen.

Nu er han tilbage i Rennais og været det side han kom fra Lyon i 2015.

Andre spillere fra akademiet er også: Yann M’Vila, Moussa Sow, Stephane Mbia