Man kan nok godt sige, at Romelu Lukaku ikke havde sin bedste aften som professionel fodboldspillere, da Manchester United søndag spillede kamp mod bysrivalerne fra Manchester City.

af: Emil Plovgaard

(Photo by Gareth Copley/Getty Images)

Den belgiske angriber blev i sommers købt ind for 75 millioner pund. Først og fremmest, fordi man havde en tiltro til, at han kunne gøre en forskel i kampe mod netop stærke modstandere som Manchester City i den grad har vist sig at være i denne sæson.

Lukakus rolle i kampen mod City var dog mest til gæsternes fordel, idet han var direkte involveret i begge deres mål, og derudover også brændte en gigantisk chance.

Forud for kampen mod Bournemouth onsdag aften, havde Lukaku sågar kun præsteret to mål i 14 kampe for United. Det kan derfor ikke undre, at nogle af Manchester Uniteds tilhængere krævede forandringer i angrebet. Nogle eksperter spekulerede endda i, om Zlatan Ibrahimovic kunne få comeback efter en knæskade. Men det skete ikke.

Lukaku blev givet en plads i startopstillingen, og her kunne han lukke munden på alle de kritikere, der har været ham efter ham i den seneste tid.

På Old Trafford havde gæsterne fra Sydengland dog gjort en flot indsats i starten af kampen. Lukaku skulle dog ændre på dette, da han i det 25. minut scorede kampens eneste mål med et hovedstød efter en assist af Juan Mata.

En lidt… anderledes jubelscene

Men hvis du nu tror, at han ville fejre sit mål vildt og voldsomt efter et par hårde dage, må du tro om igen.

Faktisk gjorde han det stik modsatte. Lukaku så noget irriteret ud efter sin scoring, og nægtede at fejre den.

Nedenfor kan du se hvordan Lukaku valgte at ”fejre” sin scoring:

https://twitter.com/CY_03_/status/941045073310990336

Og sådan reagerede United-fansene på Twitter:

Lukaku var angiveligt indblandet i urolighederne efter kampen mellem Manchester United og Manchester City. En anklage, Jose Mourinho dog på det pureste afviser.

– Kan I bevise det? Fremlæg bevismateriale, og straf ham, sagde den portugisiske træner på en pressekonference, og fortsatte.

– Jeg ved, at mine spillere opførte sig ordentligt. Jeg er ikke bare sikker. Jeg ved det.