Ifølge mediet Sports, har Real Madrid allerede henvend sig til klubben om en pris for den unge offensive midtbanespiller. Det spanske medier sammenligner faktisk den unge spiller med den spanske landsholdsstjerne Andre Iniesta, hvorfor Barcelona er interresseret i ham.

Zinedine Zidane som manager forventes dog at være en bonus for Madrid i jagten på spilleren. Det forventes nemlig, at vhis Lopez kommer til Bernabeu vil han rende rundt og spille med nogen af ‘Zidanes egne sønner, der er på samme alder.

(Photo by Jean Paul Thomas/Icon Sport via Getty Images)

Yet Sport har dog også pointeret, at Barcelona heller ikke er uden chance for at hente den unge spiller. Den tidligere Barcelona målmand og Andoni Zubizarretaer nemlig lige nu fungerende sportsdirektør i Marseille.

Faktisk er Barcelona seneste nyindkøb, Ousmane Dembele, en af Lopez tætte venner fra fodboldverdenen – endnu en ting, der kan gøre, at Barcelona ville kunne hente spilleren.

På banen har Barcelona gjort det imponerende godt i begyndelsen sæsonen. Lopez er dog nok også kun en investering i fremtiden, og ikke en, der skal gøre noget lige nu.

Klubben er i skrivende stund foran Real Madrid med fem point, hvilket er et relativt stort forspring efter så få spillede runder.