Af David Paris 

Chelsea har ikke nogle følelser i forhold til salget af Mohammed Salah, Kevin De Bruyne og Romelu Lukaku til flere Premier League-rivaler. Det siger den tidligere Chelsea-spiller og engelske landsholdskaptajn, John Terry, til det engelske medie Goal.com. London-klubben fortryder nemlig ikke salget af spillerne.

Flere eksperter og spillere har sat spørgsmålstegn ved Chelseas salgs og købspolitik, idet flere af tidligere Chelsea-spiller har vist sig at få succes andre steder. Efter at de i første omgang blev afvist i Chelsea, der også kaldes The Blues.

(Photo by Pier Marco Tacca/Getty Images)

Lige nu er det specielt ægypteren Mohammed Salah, der imponerer i Liverpool-trøjen. Han har netop scoret sit mål nummer 20 for Jurgen Klopps mandskab. For ikke mange år siden trak han en Chelsea-trøje over hovedet, men fik aldrig rigtig chancen og slog ikke igennem. Istedet gik turen til Roma og nu er han så tilbage i England. Bare ikke lige for Chelsea.

Kevin De Bruyne er lige nu manden, der sørger for at Manchester City scorer mål og fører Premier League. Også en tidligere Chelsea-spiller, der ikke fik chancen. Det samme er tilfældet med angriber Romelu Lukaku, der kom til Chelsea som topscorer i den belgiske række. Han blev lejet ud til diverse klubber og slog aldrig rigtig igennem. Han var for tung for lønbudgettet og blev derfor solgt. Herefter slog han igennem og Manchester United ejer nu en af verdens bedste angribere.

John Terry siger om dette: “Lad os ikke glemme, at vi i øjeblikket  har et af Premier Leagues bedste mandskaber. Det er altid svært at slå igennem på sådan et hold. Det var præmisserne for de tre, da de kom til London – og de vidste de.”

“De præsterede ikke godt nok på det tidspunkt og det havde en konsekvens – kun en fair konsekvens, hvis du spørger mig.”