Chelseas anfører, John Terry, er selvsikker og mener, at han sagtens kan spille “to eller tre år mere” for Chelsea, på trods af, at hans nuværende kontrakt udløber om få måneder. 

Den tidligere engelske landsholdanfører og nuværende Chelsea-anfører langer ud efter dovne journalister og insisterer på, at han snildt kan spille to eller tre år mere for London-klubben. Den 35-årige midterforsvarer havde sin kamp nummer 700 for The Blues i weekendens 3-3-kamp mod Everton.

Her viste Terry, at han sagtens kan være med på allerhøjeste niveau, efter han udlignede i 98-minutters tillægstid og sikrede Guus Hiddinks mandskab et enkelt point. I starten af anden halvleg havde Terry dog lavet et klodset selvmål.

“Jeg har ingen ben”

Den tidligere engelske landsholdsspiller forlængede kontrakt med et enkelt år i marts sidste år, men er særdeles overbevist om, at han fortjener en konktraktforlængelse. Han udtaler:

“Jeg tror bestemt på det. Når du kommer til en vis alder, er der en masse mennesker derude, som tror, at nu, hvor han er 35, på vej mod de 36, så kan hans ben ikke holde til mere. Sagen er dog den, at jeg aldrig har haft benene…” 

“… For mig er det doven journalistik. Fysisk har jeg det så godt, som jeg nogensinde har haft det i de sidste to eller tre år. Jeg er i den rigtige sindstilstand. Jeg er stadig sulten. Jeg ønsker at vinde (trofæer, red.) og afslutte min karriere her.” 

Den nyudnævnte Chelsea-træner Guus Hiddinks mener ikke, at Terry har haft tilbagegang, hverken i fysisk eller psykisk forstand, de seneste par år, og derfor har Terry opbakning til at forlænge sin kontrakt.

“Hvis jeg bliver spurgt, vil jeg fortælle min ærlige mening om det. Hvis jeg siger, hvad jeg synes, spontant ud af mit hjerte, så kan du forestille dig, hvad jeg tror.

“For mig er der ikke meget forskel mellem John (Terry, red.) i 2009 og nu… “

Læs også: Chelsea håber på signing før mødet med Arsenal

Læs også: Hollandsk midtbanetalent til Chelsea