Real Madrid formåede meget overraskende at hente en af Spaniens største talenter i sommers. Og det var til og med fra deres største rivaler fra Atletico Madrid i deres egen by. 

af kristian paris

Det nye Real Madrid talent Theo Hernandez afsløerer nu et interview med det spanske medie Football Espana, at han sagde nej til adskillige klubber for at komme til lige netop de spanske mestre fra sidste sæson, der også vandt Champions League.

Full-backen kom til den prestige fyldte hovedstadsklubben fra den anden Madrid klub; Atletico Madrid i juli i år. Det sker efter han spillede fremragende som lejesvend for oprykkerne Alaves i La Liga i sidste sæson.

– Jeg talte med min agent om et skifte til adskillige andre klubber inden vi besluttede, at Real Madrid var den bedste, udtaler den 19-årige spiller i et interview med mediet.

Hernandez snakkede meget modent med mediet, hvor han også slog følgende fast:

– Her kan jeg spille sammen med nogen af de bedste spillere i verden og på den måde nå mit maksimale potentiale som fodboldspiller.

 (Photo by David Ramos/Getty Images)

– Der er dog intet pres på mig. Der var heller ikke svært at sige ja til Madrid – jeg vil være her fordi det er den bedste klub i verden med de bedste spillere. Jeg er her fordi jeg har lyst til at være her.

Den unge spiller talte også ud om hans egen rolle i klubben og på banen:

– Marcelo? Han er den bedste back i verden og jeg arbejder tæt samemn med ham for at udvikle mig så jeg kan blive på samme måde. Jeg lærer fra den bedste på positionen.