Chelseas førstevalg på målmandspositionen er Thibaut Courtois og han betragtes af mange som en af Europas aller bedste keepere. Den belgiske landsholdsspiller har gennem de seneste to transfervinduer været rygtet væk fra Stamford Bridge og flere medier og eksperter har spået målmanden en fremtid i sin tidligere klub Atletico Madrid eller hovedstadsklubben Real Madrid i den spanske La Liga. Nu har hovedpersonen selv, Courtois, dog taget tyrene ved hornene og afgjort sin egen fremtid. Det skriver det engelske medie Goal.com.

Noget andet, der har været med til at live rygterne om et skifte væk fra London-klubben for Courtois har været hans lidt uheldige præstationer på det seneste. Han har været udsat for heftig kritik blandt andet fordi Lionel Messi scorede to gange i samme kamp mellem benene på ham i første runde af knock-out-fasen i dette års Champions League.

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

25-årige Courtois har kontraktudløb med The Blues, som Chelsea også kaldes, i juni 2019, men allerede til januar 2019 vil han kunne forlade klubben gratis. Det betyder, at Chelsea har presset på for at få en kontratforlængelse med ham i hus. De vil nemlig eftersigende ikke risikere, at Courtois skifter væk fra klubben uden, at man får en stor sum penge for det.

Hovedpersonen siger selv: “Jeg har et år tilbage af min kontrakt og lige nu føler jeg at det går godt i klubben. Jeg har det godt. I slutningen af sæsonen vil vi sætte os ned og snakke om tingene. Jeg har levet her i byen noget tid og det er fedt. Jeg ved, at jeg kommer til at være i Chelsea næste sæson og år også. Jeg skal sørge for at få det helt afklaret inden der er VM til sommer. “

 

Courtois er netop vendt tilbage til Chelsea med en skade efter et sammestød til træning i den belgiske landsholdslejr og det er derfor ikke sikkert, at vi får ham at se i aktion i weekendens Premier League-kamp mod Tottenham.