Eden Hazards far Thierry Hazard, mener ikke at Chelsea har behandlet sønnen godt nok. Og så fastslår Thierry også at Eden ikke er på vej væk fra Chelsea.

Af: Lasse D. Drescher

Eden Hazards far fortæller at der ikke er noget der tyder på at sønnen forlader Stamford Bridge. Thierry Hazard slår også fast at Eden Hazards kontrakt løber indtil år 2020.

På billedet ses Carine Hazard, Thierry Hazard og sønnen Eden Hazard. (Picture by Raphael Cardinael/Photonews via Getty Images)

På billedet ses Carine Hazard, Thierry Hazard og sønnen Eden Hazard. (Picture by Raphael Cardinael/Photonews via Getty Images)

Thierry Hazard fortalte dette til Belgian Newspaper Le Soir:

“Lad os være ærlige. Eden har aldrig sagt at han vil til Paris Saint-Germain, han har kun sagt at det er en stor klub og at mange gerne vil spille for dem.”

Reporteren spurgte Thierryy, hvad han mente om Edens form:

“Edens dårlige form skyldes en skade, en lille ting i hoften, men han har spillet de mange seneste kampe og er klar. Eden fortalte mig at han havde ondt i starten af Leicester kampen, og det er grunden til at han ønskede at blive udskiftet. Jeg synes ikke det er fair, at Chelsea tager Eden i kamp for tidligt. Istedet for at lade ham blive helt frisk.

Hvilken spiller har ikke haft opture og nedture i sin karriere, det er første gang i Edens karriere. Vi ved han ikke er en maskine, så Chelsea burde give ham en pause.”