Den tidligere Arsenal angriber Thierry Henry kritisere Chelsea, grundet måden de håndtere John Terrys fremtid.

Den 35-årige Chelsea kaptajn har gået igennem tykt og tyndt, igennem hans karriere hos Chelsea, men nu tyder det på at John Terrys tid på Stamford Bridge er ved at være ovre.

Det blev offentliggjort at John Terry ikke ville få en kontraktforlængelse på Stamford Bridge, efter kampen imod MK Dons.

John Terry har spillet fantastisk for Chelsea, gennem de sidste mange år. (Photo by Clive Mason/Getty Images)

John Terry har spillet fantastisk for Chelsea, gennem de sidste mange år. (Photo by Clive Mason/Getty Images)

John Terry har valgt ikke at lade sig berøre af spekulationerne, så han bliver ved med at præstere og spille. Terry spillede en fantastisk kamp imod Manchester United, og viste endnu engang klasse i de vigtige kampe.

Thierry Henry fortalte dette til Sky Sports:

“Jeg forstår det ikke, at man kan forlade en så stor profil i mørke på egen hånd. Hvordan kan du ikke sætte dig ned og snakke med ham, og måske sige, vi har ikke en aftale klar til dig, men vi kan mødes om et par uger, det lyder som om der ikke er nogen samtale mellem Terry og Chelsea.

John Terrys liv er i Chelsea, og han har præsteret godt i så mange sæsoner. Jeg kan ikke forstå hvorfor man ville holde ham ude, Chelsea har brug for John, og han bliver nødt til at blive på Stamford Bridge”

 

Læs også: Engelsk medie spår transfer-battle om Watford-angriber