Arsenal-legenden Thierry Henry giver sit syn på Arsenals comeback, i 3-3 kampen mod Bournemouth.

Af Lasse D. Drescher

Arsenal-legenden Thierry Henry mener at det Arsenal-spillerne præsterede i 3-3 kampen mod Bournemouth, tydeligt viser at de vil være engelske mestre i denne sæson.

(Photo by David Price/Arsenal FC via Getty Images)

(Photo by David Price/Arsenal FC via Getty Images)

The Gunners kom tilbage fra at være bagud med 3-0 mod Eddie Howe’s Bournemouth-mandskab. Arsenal formåede at kæmpe sig tilbage i kampen, og de formåede at få et enkelt point med hjem til Emirates.

Thierry Henry udtaler følgende til Sky Sports:

“Hele holdet viste karakter, og de spillede godt i de sidste 30 minutter. Det er ligegyldigt om Bournemouth var 10 mod 11, det er stadig et comeback, og alle ved at Premier League er en svær liga, så derfor er det godt kæmpet.

Giroud og Ramsey sagde også at man skal kunne vinde sådan nogle steder, hvis man vil være mestre. I min optik, så har spillerne den rigtige mentalitet, problemet er bare at de kommer bagud først, og så med tre mål, det sker meget sjældent.

I sidste ende kan man ikke sige, at det har skabt pres på Chelsea, at vi fik et enkelt point mod Bournemouth. Jeg er dog stadig glad, for at se spillerne spille som de gjorde, i slutningen af kampen. Det var tydeligt at se, at de vil være mestre.”

Læs også: Officielt: Ajax-stjerne tager til Kina