Den tidligere Arsenal-spiller Paul Merson, vil hellere bruge Diego Costa på toppen, frem for at Alexis Sanchez, hvis han skulle vælge.

Af Lasse D. Drescher

Den tidligere Arsenal-spiller Paul Merson, mener at Chelsea-stjernen Diego Costa, er en bedre angriber, end Arsenal-stjernen Alexis Sanchez.

(Photo by James Baylis - AMA/Getty Images)

(Photo by James Baylis – AMA/Getty Images)

Costa og Alexis Sanchez har scoret samme antal Premier League-mål i den nuværende sæson. Merson mener dog stadig, at Diego Costa, er et bedre valg end Alexis Sanchez.

Paul Merson udtaler følgende til Sky Sports:

“Hvis jeg skal vælge en af de to, så er det Costa jeg vælger. Han holder bedst på bolden, og spiller mest selstændigt. Han scorer også fantastiske mål, gang på gang. Jeg ser bare ikke Sanchez som en angriber, selvom han har gjort det godt deroppe.

Han er ikke så god på toppen, i de vigtige kampe, og det er der hvor de vigtige spillere skal præstere. Hvis Arsenal nu skal spille mod Real Madrid, og Madrid lukker spillet op til Sanchez ned, så har han ingen rolle, og det er nemmere at gøre imod Sanchez, end mod en stor og stærk spiller som Diego Costa.”

Både Sanchez og Costa har som nævnt tidligere, scoret 11 Premier League-mål i sæsonen. Costa har dog en 3% bedre skudpræcision. Costa’s skudpræcision lyder på 66% mens Sanchez’s lyder på 63%.

Læs også: Pedro: Chelsea-skiftet er en af de bedste beslutninger jeg har foretaget