Foto: Matthew Ashton - AMA/Getty Images

Foto: Matthew Ashton – AMA/Getty Images

Den tidligere Arsenal-angriber, Thierry Henry, har sat spørgsmål ved Manchester City-spillernes sammenhold efter 2-1 nederlaget mod Tottenham.

Det sker efter at Kelechi Iheanacho scorede et mål for Manchester City, hvorefter ingen af de andre medspillere fejrede hans mål sammen med ham.

Den nigerianske angriber udlignede til 1-1, men det var ikke nok, da Christian Eriksen efterfølgende scorede det altafgørende mål for Tottenham, der dermed vandt kampen 2-1.

Nederlaget gør at City er seks point bag Premier Leagues førerhold, Leicester City, og Henry mener, at den lydløse fejring af målet til 1-1 siger alt om Pellegrinis mandskab.

Henry udtaler til Sky Sports:

”Jeg ved, at du er nødt til at hente bolden hurtigt, fordi der på dette tidspunkt står 1-1, og du er nødt til at se om du kan tage føringen, men det er pudsigt, at ingen ville fejre målet sammen med Iheanacho.”

”Han har lige scoret et mål, så jubl dog med ham. I stedet for tog City-spillerne bolden ned til midterlinjen for at komme hurtigt i gang igen. Den eneste som fejrede målet med ham, var Vincent Kompany, men det var vistnok også den eneste. Måske læser jeg for meget imellem linjerne på dette hold, men det er lidt underligt, at ingen fejrede målet med ham.”