Han har tidligere været et meget lovende talent fra den spanske storklub FC Barcelona, der hentede ham tilbage fra Premier League i sommers – men han slog ikke igennem. Læs hvorfor her. 

AF KRISTIAN PARIS

Det handler om den tidligere Everton og Barcelona spiller, Gerard Deulofeu, der nu spiller for Watford i Premier League, der selv indrømmer, at han ikke udnytttede den chance han fik i den catalonske storklub i sommer.s

Godt nok er han kun på lån hos Watford som han kom til her i januartransfervinduet, men han kom tilbage til Barcelona efter at have været rundt i både Everton, Sevilla og AC Milan. Men selvom han fik adskillige chancer for at imponere manager, Ernest Valverdo, formåede den 24-årige spanier ikke at gøre sig til. Og nu efter ankomsten af både Dembele og Coutinho, blev klubben nødt til at skille sig af med Deulofeu, der nu er i Watford på en lejeaftale.

 (Photo by Alex Caparros/Getty Images)

Han fik faktisk hele 14 kampe fra start for the Blaugrana indtil november sidste år, men det var åbenbart ikke godt nok til La Liga, hvorfor han nu er tilbage i Premier League.

” Som jeg ser det lige nu er det nok meget svært for mig at vende tilbage til Barcelona. Meget af skylden er min egen. til syvende og sidst var det min egen skyld at jeg ikke spillede som jeg vidste jeg kunne. Jeg tror på mig selv mere end nogen anden, men jeg indrømmer, at jeg ikke var god nok” , slår den 24-årige spanier fast.

“Jeg accepterede at forlade Barcelona, fordi jeg ikke havde spillet en kamp i en måned og det bare ikke gik. Der er mange ting, der gjorde, at jeg ikke spillede. Jeg ville gerne spille og være glad, men den megen tid på bænken sammen med de andre gjorde mig sindssyg: jeg blev nødt til at komme væk, og derfor var det godt, at jeg fik muligheden for denne leje aftale, ” uddyber han yderligere.