Alexander Szymanowski er nok ikke et navn de fleste Brøndby-fans husker som noget positivt. Nu blomster Szymanowskis karriere i den næstbedste spanske fodboldrække.

Af Lasse Dam Drescher

Alexander Szymanowski spillede for Brøndby i perioden fra 2013-2015. Szymanowski havde på ingen måde en succesfuld tid hos Brøndby, og blev derfor solgt. Szymanowski blev solgt til Leganés i Spanien. Brøndby fik omkring 7.500.000 kroner for argentineren.

(Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

(Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

De fleste Brøndby-fans havde nok ikke forventet at Szymanowski kunne spille så vigtig en rolle for Leganés, som han har gjort i sæsonen. I den nuværende sæson har Szymanowski scoret 12 mål, og lavet 10 assists. Leganés ligger på nuværende tidspunkt nummer to i Seguenda Division.

Deportivo La Coruna, er på jagt efter en ny målscorende spiller. Eftersom at alt tyder på at La Corunas store profil Lucas Perez, bliver solgt til en større klub i løbet af sommeren. Perez har scoret 17 mål, og han har nok været Deportivos vigtigste spiller i sæsonen.

En ukendt spansk kilde mener at der er stor sandsynlighed for at Szymanowski bliver hentet ind, som erstatning for Lucas Perez.

Læs også: Barcelona-profil: Atletico fortjener at vinde!