Den tidligere Chelsea-angriber Tony Cascarino mener ikke, at City har store chancer for at vinde ligaen, fordi forsvaret hos Manchester-klubben er så usikkert og ustabilt.

Af Lasse D. Drescher

Den tidligere Chelsea-angriber Tony Cascarino fortæller at Manchester City i hans optik, har det værste forsvar, ud af ligaens titel-kæmpere.

(Photo by Matthew Lewis/Getty Images)

(Photo by Matthew Lewis/Getty Images)

Cascarino mener der er seks hold som kan vinde ligaen, men han er ret sikker på at det ikke bliver Pep Guardiola og Manchester City, eftersom deres forsvar er så skidt.

Tony Cascarino udtaler følgende til Daily star:

“Der er seks hold som kan vinde, og jeg tror først det bliver afgjort helt til slut i sæsonen. De seks hold rammer bare formen, men i de næste par uger kommer der mange indbyrdes opgør, og så skal vi se hvem der står stærkest.

Chelsea og Tottenham mødes snart, og det bliver spændende og se hvem der står stærkest. Fem af titel-holdene ligner hold som nok skal vinde mange kampe, og få mange point. Dog er der et hold som i min optik er meget tvivlsomt, og jeg tror ikke de kan vinde ligaen, det er Manchester City. Deres forsvar er altså for usikkert, og ustabilt.”

Læs også: Rygter: Wengers afløser er fundet