Den tidligere Chelsea spiller er lige nu uden klub. Det bliver der nu ændret på. Han skal nemlig til Portugal. 

Det drejer sig om den 37-årige englænder, John Terry, der har været uden klub siden slutningen af sidste sæson, hvor han var på kontrakt i Aston Villa.

Nu har den tidligere Chelsea spiller indvilliget i at skifte til den portugisiske klub Sporting CP. Men det er dog kun på en betingelse; at Pedro Madeira Rodrigues vælges til præsident.

Rodrigues er dog en ud af seks kandidater til jobbet. På lørdag er der præsiden valg og,  han siger, at hvis han vinder, vil han hente dyre og store spillere sammen med en ny manager til klubben.

Dog har han allerede set to af sine ønsker skifte til andre klubber. Det drejer sig om Juventus’ Claudio Marchisio, der er skiftet til Zenit. Derudover er den tidligere Manchester City spiller Yaya Toure skiftet til den græske klub Olympiakos.

Store spillere til Sporting CP

Rodrigues tror dog på, at han stadig har en stor mulighed for at vinde. Han bekræfter nemlig nu også, at han har været i kontakt med den tidligere Chelsea og England spiller John Terry. Chelsea spilleren kan hentes gratis, eftersom han er uden kontrakt.

“Jeg er meget tæt på at kunne præsentere nogle spillere allerede. Hvis jeg ville kunne jeg præsentere hele tre spillere i dag. Jeg vil ikke sige, hvem det er for jeg er ikke sikker på at vinde endnu. ” har han sagt til Sporting TV.

“Jeg forhandler med spillere. Det er udenlandske profiler. Det drejer sig om en venstre back, en angriber og en stor legende. Alle spillere har ingen kontrakt – ligesom Chelsea s John Terry. Jeg kan ikke betale ham,hvad han er vant til, men jeg kan sige, at han er meget tæt på at blive ny spiller i Sporting CP. ” slog den måske kommende præsident fast.

Rodrigues har også snakket med den tidligere Chelsea, Leicester City, Juventus og Roma chef Claudio Ranieri som mulig kandidat til den ledige managerpost i den portugisiske storklub. Men også han er gået forbi Rodrigues’ næse.