Den tidligere Chelsea-spiller, Wayne Bridge er overrasket over at den italienske træner Maurizio Sarri stadig er ved roret som klubbens træner.

Maurizio Sarri Chelsea

HUDDERSFIELD, ENGLAND – AUGUST 11: Chelsea manager Maurizio Sarri during the Premier League match between Huddersfield Town and Chelsea FC at John Smith’s Stadium on August 11, 2018 in Huddersfield, United Kingdom. (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Sarri blev ansat som træner for Chelsea sidste sommer efter fyringen af en anden italiener, Antonio Conte.

I begyndelsen gik det godt, men i løbet af 2018 blev tingene gradvist værre og skuffelserne blot større og større.

På grund af de ustabile præstationer, var mange overbeviste om, at Sarri ikke længere ville være træner, når sæsonen sluttede.

Wayne Bridge: Det har været meget blandet

”Mange siger, at han (Sarri, red.) har haft et succesfuldt ophold indtil videre, men det har været meget blandet,” fortæller Wayne Bridge til Sky Sports.

”De har været meget ustabile. Og det er nødvendigt med stabilitet i en stor klub. Det er det, som man skal vinde Premier League med. Stabilitet,” fortsætter Bridge.

”Jeg ved ikke rigtig, hvor han står. Jeg er meget overrasket over, at han stadig er træner.

De ligger nummer tre i Premier League og de er i Europa League-finalen, men som tidligere spiller og som Chelsea-fan, ville jeg gerne se dem højere oppe i tabellen.

Jeg ved godt, at de er på tredjepladsen, men de skulle gerne kæmpe med om mesterskabet.”

The Blues har haft store problemer med at følge med Liverpool og Manchester City i denne sæson. Sarri har ofte modtaget kritik for sine trup-udtagelser. Især valget af Jorginho frem for Kanté har vakt opsigt.

Klubben sluttede på en tredjeplads i Premier League i den netop overståede sæson og skal møde Arsenal i Europa League-finalen, der spilles i den aserbajdsjanske hovedstad, Baku.

Om det bliver til et nederlag eller ej i finalen er reelt set ligegyldigt; Chelsea spiller i Champions League-turneringen i næste sæson.

LÆS OGSÅ: Se her: Inter Milans udebanetrøje i 2019/20