FC Nordsjælland i Superligaen, vil gerne have Peter Løvenkrands som klubbens nye manager. Det skriver det engelske medie, Daily Record.

AF: EMIL PLOVGAARD

Peter Løvenkrands

16-08-2006: National Game – Peter Løvenkrands, Denmark. (Photo by Lars Ronbog/FrontzoneSport via Getty Images)

Løvenkrands tilbragte seks år som spiller for Rangers, og har siden været træner for klubbens reservehold fra og med sommeren 2018.

Men ifølge Daily Record kan den 39-årig tidligere danske landsholdsspiller altså være tæt på at vende tilbage til hjemlandet i år. Han er nemlig på en liste over en række mulige træneremner hos FC Nordsjælland, der leder efter en erstatning for Kasper Hjulmand.

Den tidligere landsholdsangriber indrømmer da også gerne, at han kunne være interesseret i at overtage styringen hos nummer 10 i Superligaen.

LÆS OGSÅ: Hollandsk fodboldlegende: De Ligt burde skifte til Liverpool

– Selvfølgelig ville jeg det. Jeg er smigret over enhver interesse fra FC Nordsjælland, fortæller Løvenkrands til Daily Record.

– De er min lokale klub. At være træner for dem, er noget, jeg meget gerne vil i fremtiden.

– Men jeg elsker mit arbejde hos Rangers lige nu, og det er det, jeg fokuserer på.

Løvenkrands skiftede til Ibrox Park fra danske AB i 2000. Hos Rangers vandt han to skotske mesterskab, pokalturneringen en enkelt gang og tre skotske ligacupper. Han forlod klubben i 2006 til fordel for tyske Schalke 04.

LÆS OGSÅ: VILDT: Så usundt lever Marco Verratti