Den brasilianske superstjerne, Neymar, har gang i sin anden sæson i PSG, men der er noget, der tyder på, at det bliver den sidste. Det skriver Goal.com i dagens avis. Neymar vil eftersigende gå efter at vende tilbage til Camp Nou og Barcelona, som han forlod for lidt over et år siden.

Sidste sommer blev Neymar købt af olierige Paris Saint-Germain alle bare PSG for cirka halvanden milliard kroner. Den hidtil dyreste fodboldspiller i fodboldhistorien. Han skiftede fra Barcelona med et hold bestående af andre superstjerner som Lionel Messi og Luis Suarez. Årsagen var angiveligt, at han følte sig overset og for lidt anerkendt, når verdens bedste fodboldspiller Lionel Messi også spillede på holdet.

I PSG er han blevet holdets absolutte bedste spiller. Men det har åbenbart ikke været lykken for den tidligere Santos-spiller. Ifølge Neymars tidligere holdkammerat Martin Montoya, så skulle Neymars inderste ønske nemlig være, at komme tilbage til La Liga og den catalanske storklub.

Spillet på banen i den franske Ligue 1 tyder dog ikke på det. Han har indtil videre i sin tid i PSG scoret 40 mål og lavet 22 assists i 44 kampe. En imponerede statisk, som han måske vil kunne fortsætte i Barcelona. Såfremt han skifter tilbage vil genforeningen af MSN-trioen (Messi, Suarez, Neymar) været en realitet.

Montoya udtaler sig

Og det tror Montoya vil ske:

“Jeg tror ikke, at det bliver svært at få i stand. Hvis han virkelig vil, så skal der ikke meget til. Paris er også godt, men de betaler mange penge for ham i løn. Og jeg tror at Barcelona vil betale det samme. Og så er det op til Neymar selv. Han var i sin comfort-zone i Barcelona. Og det var der han var allerbedst. Det er der han kommer folk og kan imponere sine kritikere. Nu har han prøvet lykken et andet sted. Og det gik godt. Han har bevist sit værd væk fra superholdkammerater. Som fx Messi.”